АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ РОЗВИТКУ ГЕОІНФОРМАЦІЙНО-ЕНЕРГЕТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Кожем‘яко, В. П.; Маліновський В. І. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2013)
Розглянуті відомі на сьогоднішній день технології і розробки в області інформаційно-енергетичних мереж і систем, токож визначені шляхи їх подальшого розвитку і вдосконалення.