ВИКОРИСТАННЯ ВОЛОКОННО-ОПТИЧНИХ СЕНСОРІВ У БІОМЕДИЧНИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ - Павлов, С. В.; Просоловський, Р. В.; Козловська, Т. І. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2013)
В даній роботі проведено огляд сенсорів для здійснення інвазивного дослідження біотканин на основі волоконно-оптичних сенсорів. Проведено огляд будови флуометрів, що поєднують у собі використання спектрометрів та вимірювальних оптродів.