ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВЗАЄМОДІЇ ОПТИЧНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ З БІОТКАНИНАМИ - Павлов, С. В.; Козловська, Т. І.; Ковальський, Д. О. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2013)
У даній роботі розроблено фізико-математичну модель розповсюдження оптичного випромінювання в біологічних об’єктах, яка дозволяє врахувати зміну інтенсивності оптичного випромінювання в залежності від кута встановлення оптичного сенсора, товщини біотканини та довжини хвилі випромінювання.