ВИКОРИСТАННЯ ЧАСТКОВО ГОМОМОРФНОГО АЛГОРИТМУ ШИФРУВАННЯ НА ЕЛІПТИЧНИХ КРИВИХ У ХМАРНІЙ СИСТЕМІ ЕЛЕКТРОННОГО ГОЛОСУВАННЯ - Квєтний, Р. Н.; Титарчук, Є. О. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2017)
У даній роботі представлено новий підхід побудови сервісу електронного голосування, що за рахунок використання частково гомоморфного шифрування на основі еліптичних кривих дозволяє забезпечити принцип таємниці волевиявлення користувачів. Запропонована у роботі система використовує магнітні картки для ідентифікації користувачів, комп’ютери на виборчих дільницях, та дозволяє користувачам системи перевірити правильність врахування свого вибору з дому, не передаючи системі жодних особистих даних.