Моделювання фотовольтаїчних перетворювачів на основі широтно-імпульсної модуляції - Готра, Зенон Юрійович; Голяка, Роман Любомирович; Барило, Григорій Іванович; Вірт, Володимир Васильович (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2019)
В роботі наведено нові підходи математичного моделювання мікропотужних перетворювачів на основі створених математичних моделей перетворювачів з використанням широтно-імпульсної модуляції (ШІМ). Проведено дослідження та наведено результати моделювання мікропотужних режимів роботи таких перетворювачів, при зміні параметрів вхідних сигналів. Отримані результати моделювання використано для побудови сигнального перетворювача на основі мікроконтролера PSoC 5LP(Cypress).