Оцінка класифікації зображень для перенесення навчання у згорткових нейронних мережах - Мамута, М. С.; Кравченко, І. В.; Мамута, О. Д.; Тужанський, С. Є. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2023)
У статті представлено порівняльний аналіз основних згорткових нейронних мереж, що використовуються для задач класифікації зображень. Розглянуто особливості прийому перенесення навчання для задачі класифікації. Досліджено ефективність перенесення навчання при використанні основних типів мереж відкритої нейромережної бібілотеки Keras