ОБРОБЛЕННЯ ФОТОПЛЕТИЗМОГРАФІЧНИХ СИГНАЛІВ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕЙВЛЕТ-ПЕРЕТВОРЕННЯ - Павлов, С. В.; Василенко, В. Б.; Козловська, Т. І. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2014)
В статті проведено аналіз та фільтрацію фотоплетизмографічних сигналів за допомогою вейвлет-перетворення. На основі проведеного вейвлет-преретворення було сформовано еталон-маски фотоплетизмографічних сигналів для певних захворювань