Невизначеність результатів випробувань - Архирей, М. В.; Іванець, О. Б.; Христенко, А. В.; Діхтярук, О. В. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2015)
В роботі розглянутий процес випробування інфузійних насосів. Проаналізовані рекомендації міжнародних стандартів щодо обробки результатів випробувань інфузійних насосів. Проведено аналіз джерел невизначеності результатів випробувань та проведено розрахунок сумарної невизначеності за типом А і Б та розширеної невизначеності. Запропоновано підходи до оцінки невизначеності результатів випробувань інфузійних насосів.