Вдосконалений алгоритм пошуку символів Якобі - Івасьєв, С. В.; Якименко, І. З.; Касянчук, М. М. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2015)
В роботі викладено теоретичні основи пошуку символів Якобі, обґрунтовано необхідність та актуальність розробки методів пошуку символів Якобі. Проведений аналіз існуючих методів визначення квадратного лишку за модулем. Досліджено алгоритм пошуку символів Якобі. Запропоновано вдосконалений алгоритм пошуку символів Якобі. Досліджено властивості квадратів в системі залишкових класів. Здійснено оцінку складностей та проведено порівняльний аналіз розробленого та існуючого алгоритмів пошуку символів Якобі.