Якість технології мобільного зв'язку LTE 4G - Утрерас, А. Ю.; Паділья, Ю. (Оптико-електроннi iнформацiйно-енергетичнi технологiї, 2015)
У даній роботі вступний аналіз проводили для того, щоб розглянути еволюцію LTE (Long Term Evolution) четвертого покоління (4G), здійснюваних в Еквадорі, щоб отримати більш глибоке розуміння цієї технології, особливо в якість обслуговування в даний час пропонуються, вимоги повинні бути розглянуті для можливого поліпшення або реалізації в даній області Кіто. Враховуючи умови, такі як ринок, технології та нормативних законів.